ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012


Κατά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του 2βαθμιου Σωματείου της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Πολυτέκνων Οικογενειών Με Τρία Τέκνα (ΠΕΣΠΟ3Τ) στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2012 συμμετείχε και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Εύβοιας με την εκπροσώπηση της προέδρου και του αναπληρωτή γραμματέα του. 


 ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΣΠΟ3Τ
 
            Η γενική συνέλευση της ΠΕΣΠΟ3Τ, σήμερα 17/3/2012, που συνεδρίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε για μια ακόμη φορά να τονίσει την ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, από την Ελληνική Πολιτεία και  τα προγράμματα των πολιτικών κομμάτων, καταδικάζοντας όλα τα μέτρα που στρέφονται κατά της Ελληνικής οικογένειας με τρία παιδιά και άνω απ΄όπου και αν προέρχονται.
            Ο κεντρικός στόχος μας δεν διαφοροποιείται ούτε κατ΄ελάχιστον  από την αρχική διεκδίκηση της πλήρους εξομοίωσης των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.
            Ομόφωνα καταδικάζει για μια ΑΚΟΜΗ φορά ως άδικο και ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ για την Ελληνική τρίτεκνη οικογένεια το Ν.3454/06 που εμπεριέχει διατάξεις κενού περιεχομένου.    
 
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ   ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ  ΑΔΙΚΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

TO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΠΟ3Τ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου