ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Δωρεάν διανομή ρυζιού parboiled στους απόρους της χώρας έτους 2013»
Σε απάντηση ερωτημάτων που δεχόμαστε από τους δικαιούχους δωρεάν διανομής ρυζιού σχετικά με την καθυστέρηση της παράδοσης του ρυζιού στους δικαιούχους, προβαίνουμε στην κάτωθι ανακοίνωση:
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανέθεσε στην εταιρία μας «ΣΠΑΝΟΣ ΑΒΕΕΤ» μετά από διαγωνισμό την εκτέλεση του έργου Δωρεάν διανομής ρυζιού parboiled στους απόρους της χώρας έτους 2013 την προμήθεια, μεταφορά και διανομή ποσότητας 5.672.000 κιλών στους δικαιούχους του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία μας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και είναι σε θέση άμεσα να ανταποκριθεί στην παράδοση του ρυζιού στους δικαιούχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προτίθεται εκ των υστέρων να ματαιώσει την εκτέλεση του έργου με συνέπεια να μην διανεμηθεί η ποσότητα ρυζιού στους δικαιούχους.
Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός ότι οι δικαιούχοι δεν παρέλαβαν μέχρι σήμερα το ρύζι, γεγονός για το οποίο δεν ευθύνεται η εταιρία μας και δηλώνουμε ότι αν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης επιλέξει την ορθή λύση της υλοποίησης και όχι της ματαίωσης του προγράμματος, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αυτό προς όφελος των δικαιούχων πολιτών και των Ελλήνων καλλιεργητών ρυζιού.


 ΣΠΑΝΟΣ .Α.Β..Ε.Ε.Τ
 Σίνδος Τ.Κ 57 400 – Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 798 151 – Φαξ. 2310 797 323
Email: rice@spanosmills.gr – internet: www.spanosmills.gr
28-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου