ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων μεταφοράς σχολικών φυλάκων σε διαθεσιμότητα

Ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων μεταφοράς σχολικών φυλάκων σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Κινητικότητας                       7.2.2014
 Σας ενημερώνουμε ότι στις 6/2/2014 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 243 /B’) η υπ’ αριθμ. 9/2014  Ανακοίνωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την υλοποίηση της διαδικασίας μετακίνησης των υπαλλήλων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα κατ’ εφαρμογή του άρθρου 80 του ν. 4172/2013, όπως ισχύει.
Η μεταφορά των υπαλλήλων θα γίνει με βάση τη μοριοδότηση των κριτηρίων, όπως αυτά ορίζονται στην υπ. αριθμ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ. 22274/9-8-2013 (ΦΕΚ 1992 Β΄) Απόφαση «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους» , σε συνδυασμό με την υπ΄ αριθμ. Γ.Π. ΟΙΚ.12177 (ΦΕΚ 244 Β΄) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός πρόσθετου ειδικού κριτηρίου μοριοδότησης για την αποτίμηση προσόντων του προς μεταφορά προσωπικού ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα βάσει του άρθρου 80 του ν.4172/2013».
Προς διευκόλυνση της διαδικασίας μεταφοράς διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
Α. Υποβολή Αιτήσεων-Υπευθύνων Δηλώσεων Συμμετοχής
Οι ως άνω υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των ΟΤΑ Α΄ βαθμού, στους οποίους κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη  δημοσίευση  της υπ’ αριθμ. 9/2014 Ανακοίνωσης  του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλ. μέχρι και την 21.2.2014 :
α) Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση σε έντυπο κατηγορίας ΔΕ στην οποία θα δηλώσουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταφερθούν καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης και
β) τα δικαιολογητικά  που απαιτούνται,  για την αποτίμηση προσόντων  και τα οποία (δικαιολογητικά) τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.
Β. Η μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων επιλογής αναλύεται στην υπ’ αριθμ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ. 22274/9.8.2013 (ΦΕΚ 1992 Β΄), όπως ισχύει, Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των ειδικών κριτηρίων στην υπ’ αριθμ. Γ.Π. ΟΙΚ.12177/ 6.2.2014 (ΦΕΚ 244 Β΄) Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Σημειώνεται ότι με βάση την ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη μοριοδότηση κοινωνικά ευαίσθητων κατηγοριών, η μοριοδότηση των ιδιοτήτων λειτουργεί αθροιστικά.
 Συνεπώς, υπάλληλος ο οποίος είναι μονογονέας με ποσοστό αναπηρίας 55% και έχει τρία τέκνα που είναι άνεργα, μοριοδοτείται ως εξής:
15 μόρια (ως μονογονέας)
+15 μόρια (ως τρίτεκνος)
+ 5 μόρια (λόγω αναπηρίας)
+15 μόρια (λόγω τριών άνεργων τέκνων)
Σύνολο μορίων: 50
                    ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
ΜΟΡΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΙ
α.
        β.
1.Μονογονέας
15
441
-
2. Υπάλληλος με τρία και πλέον τέκνα
15
442
-
3. Υπάλληλος με ποσοστό αναπηρίας 50% έως και 66%
5
443
-
4. Υπάλληλος με ανήλικο τέκνο, τέκνο που σπουδάζει/φοιτά, τέκνο που είναι άνεργο ή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ή τελεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας
αριθμός
τέκνων
444
Αριθμός τέκνων
Για την αξιολόγηση και μοριοδότηση των ανωτέρω πρόσθετων βαθμολογούμενων κριτηρίων οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι πρέπει να συμπληρώσουν στην ενότητα Δ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ της αίτησης, στο τμήμα α. τον κωδικό που αντιστοιχεί στο αξιολογούμενο κριτήριο. Το τμήμα  β. «τιμή» για τις περιπτώσεις 1.(Μονογονέας), 2.(Υπάλληλος με τρία και πλέον τέκνα), 3. (Υπάλληλος με ποσοστό αναπηρίας 50% έως 66%) παραμένει κενό και δεν συμπληρώνεται.   
Όσον αφορά το κριτήριο 4 το οποίο καταλαμβάνει όλες τις κατηγορίες σχολικών φυλάκων που έχουν  ανήλικο τέκνο, τέκνο που σπουδάζει/φοιτά, τέκνο που είναι άνεργο ή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ή τελεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι πρέπει να συμπληρώσουν στην ενότητα Δ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ της αίτησης, στο τμήμα α. τον κωδικό που αντιστοιχεί στο αξιολογούμενο κριτήριο και στο τμήμα β. τον αριθμό τέκνων.
Π.χ., υπάλληλος ο οποίος είναι μονογονέας με ποσοστό αναπηρίας 55% και έχει τρία τέκνα που είναι άνεργα συμπληρώνει τους κωδικούς 1.α.441 ,2. α.442 , 3.α.443 4.α.444 β.3 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου