ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ




 Η πρόεδρος του συλλόγου Φανή Γένη - Γκάνη καλωσόρισε τις οικογένειες στο χορό και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης, έκοψε την πίτα που ευλόγησε ο π. Σεραφείμ, και βράβευσε τους  νέους φοιτητές των μελών μας.
 Στο χορό παραβρέθηκαν:
 Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης που στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ξεκινήσει να γίνονται στην πόλη και στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, όπου θα συμπεριληφθούν οι τρίτεκνες οικογένειες, αφού ήδη στάλθηκε στους συλλόγους Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ"‏. 
 Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος, ο πανοσιολογιότατος π. Σεραφείμ ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδας ο οποίος μας μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιώτατου, ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης   ο οποίος μετέφερε την πρόθεση της προέδρου κ. Λίλιαν Ζλακώνη να παραχωρήσει χώρο για γραφείο του συλλόγου. 

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του συλλόγου και τις βραβεύσεις των επιτυχόντων παιδιών μας στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2014









Η Άννα Τσάλλα παρέλαβε για τον γιο της Βασίλη

Αρετή Δεσίπρη

Ο Μάνος Μπαλογιάννης παρέλαβε για το γιο του Κωνσταντίνο


Γιώργος Μωλές







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου