ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων και τα μέλη-σύλλογοι της δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας θα έφτασε σε τέτοιο σημείο εμπαιγμού και τιμωρίας των οικογενειών με πολλά παιδιά(τριτέκνων και πολυτέκνων).
Αξιότιμη κυρία Φωτίου που πήγε το έντονο ύφος σας με το οποίο μας διαβεβαιώνατε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων, μάλιστα δε και θα δίνατε και αύξηση; Αυτήν την αριθμητική μας διδάσκετε; Είναι ντροπή να μιλάτε για αύξηση του προϋπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων κατά 40% και να υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά που να χάνουν χρήματα.
Πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας είναι ένθερμος θιασώτης να μην υπάρξει καμία απολύτως στήριξη για το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδος μας, να μην στηρίζονται οι οικογένειες με πολλά παιδιά. Δεν ενδιαφέρει τις αξιότιμες κυρίες που ηγούνται του Υπουργείου Εργασίας το μέλλον αυτής της Χώρας. Αυτή η πολιτική σας δεν είναι εξορθολογισμός αλλά παραλογισμός.
Με αυτό τον τρόπο κυνηγάτε και προσπαθείτε να γονατίσετε τον μικρομεσαίο οικογενειάρχη που αγωνίζεται να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά του και να τα παραδώσει στην στην κοινωνία και στην πατρίδα.
Μήπως μας θέλετε όλους κάτω απ το όριο της φτώχιας, μικρούς και αδύναμους και κάθε φορά να δίνετε την φραντζόλα σε αυτούς που απλώνουν την χείρα;
Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση απέδειξε ότι λειτουργεί σαν εκτελεστικό όργανο συγκεκριμένων κύκλων της Ε.Ε που δεν θέλει να λυθεί το Δημογραφικό Πρόβλημα της Πατρίδος μας. Δεν θέλει γεννήσεις Ελλήνων. Θα ΄πρεπε να ντρέπονται οι δυο υπουργίνες μας(Αχτσιογλου και Φωτιου) γιατί προσέβαλαν τον Ελληνικό λαό αφού όλο αυτό το διάστημα φώναζαν σε κάθε τηλεοπτικό παράθυρο οτι δεν θα πληγεί κανένας.
Εμείς όμως δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Απαιτούμε άμεσα να την αλλαγή του προωθούμενου σχεδίου νόμου που αναφέρεται στην καρατόμηση των επιδομάτων στις οικογένειες με πολλά παιδιά. Δεν έχουμε άλλον τρόπο πλέον παρά μόνο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε παράλογες πολιτικές που τιμωρούν οικογένειες με πολλά παιδιά να υιοθετούνται από το Εθνικό Κοινοβούλιο. Καλούμε όλους τους βουλευτές να είναι μαζί μας, στις αγωνιστικές διαμαρτυρίες, να μην επιτρέψουν την ψήφιση αυτού του ντροπιαστικού νομοσχεδίου. Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως δικαιολογία στην συνέχεια. Τους θέτουμε προ των ευθυνών τους που έχουν απέναντι στην Πατρίδα και τις διαχρονικές αξίες και παραδόσεις μας και όχι στην κομματική ή άλλη ιδεολογία.
Καλούμε όλους τους τριτέκνους να είναι σε εγρήγορση για άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και να διαμαρτυρηθούν έντονα στους βουλευτές της περιοχής τους για στήριξη του δίκαιου αγώνα μας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου