ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ


Την Τετάρτη  26/12/2018  ο Σύλλογος Διοργανώνει εκδρομή στα ΤΡΙΚΑΛΑ θα επισκεφτούμε το Μύλο των Ξωτικών . 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης επιλέγει ένα από τα πιο ονειρεμένα σημεία του πάρκου για να δημιουργήσει το καινούριο του σπίτι και να ανοίξει τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του, στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι ο Άη Βασίλης με τους βοηθούς του ταξίδεψαν με πολλά μέσα και φυσικά με το μαγευτικό Πολικό εξπρές.  Μικροί και μεγάλοι θα  περάσουν μέσα από  ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες, για να βρεθούν  μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη.
Μαζεύτηκαν σε ένα μπαούλο κι αποφάσισαν πως αν ζούσαν όλα μαζί θα έκαναν καλή παρέα… εκεί το ξωτικό ενός παραμυθιού αναφώνησε, ‘‘γιατί δεν πάμε στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων να φτιάξουμε ένα σπίτι εκεί?’’.. ‘’Αυτό είναι είπαν όλα μαζί..Ένα Παραμυθόσπιτο στο Μύλο των Ξωτικών!’’
Περπατώντας στο παραμυθένιο δάσος θα ανακαλύψετε  το Πηγάδι των Ευχών. Εκεί μπορείτε να πείτε την ευχή σας μυστικά.. και που ξέρετε, μπορεί και να σας απαντήσει!
To ταχυδρομείο των ξωτικών φέτος, θα αποτελέσει και πάλι την αφετηρία αμέτρητων ευχών και επιθυμιών. Τα πιο τυχερά παιδιά είναι αυτά που θα βρεθούν στο πραγματικό Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, στο Μύλο των Ξωτικών. Μικροί και μεγάλοι θα στείλουν το γράμμα τους με ένα τρόπο μαγικό και θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με το Πολικό express και να το παραδώσουν οι ίδιοι στον Άη-Βασίλη!
Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του Μύλου είναι και φέτος το σπίτι της Ζωγραφικής Προσώπου… με χρώματα, πινέλα και όλες τις χριστουγεννιάτικες εμπνεύσεις. Με τη μαγική αστερόσκονη και οικολογικά χρώματα, τα ξωτικά υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα προσωπάκια όλων των επισκεπτών του Μύλου.
Το Ενεργειακό Πάρκο, είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, που επιδεικνύει τις τρεις βασικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: αιολική, ηλιακή και προερχόμενη από το νερό. Στον υδροστρόβιλο του Μύλου, στο μικρό φωτοβολταϊκό πάνελ  και στην ανεμογεννήτρια, οι επισκέπτες του Μύλου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται και να βλέπουν στην πράξη  τις ΑΠΕ. Παράλληλα, ποδηλατώντας, θα βλέπουν τις δυνατότητες μετατροπής ενέργειας και θα ενημερώνονται για όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές.
Το σπίτι του Άη-Βασίλη# Η Πριγκίπισσα του φεγγαριού#Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών# Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών# PLAYMOBIL Magic Ζωγραφική Προσώπου #Το εργαστήριο του «Πλάσματος» #Η  Πηγή Σοκολάτας #Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών# Το Ενεργειακό Πάρκο# Το Εργαστήρι Αναρρίχησης#Το πηγάδι των ευχών.
http://www.milosxotikon.gr 

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε έως 20/12/18 στα τηλέφωνα : 
6980073787 Γένη Φανή - 6948581648 Μακρυγιάννη Ελένη  , τιμή εισιτηρίου  12€ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου