ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Την παρασκευή 1 Φεβρουαρίου  2019 μέλη του ΔΣ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κο Χρήστο Παγώνη  και αφού τον ευχαρίστησαν για την ένταξη των τρίτεκνων οικογενειών στα μειωμένα δημοτικά τέλη  και την βοήθεια που παρέχει στις τρίτεκνες οικογένειες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Χαλκιδέων . 
Η πρόεδρος του συλλόγου κα Γένη Φανή ανέφερε στον κο Παγώνη τα προβλήματα των τριτέκνων και ζήτησε την βοήθεια του για τα μέλη μας στα παρακάτω θέματα : 1. μείωση στα δίδακτρα των δημοτικών παιδικών σταθμών. 2. μείωση στα τέλη ύδρευσης 3. συμμετοχή του συλλόγου μας στις διανομές τροφίμων που γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου 4. μείωση στο αντίτιμο στάθμευσης στα δημοτικά πάρκινγκ .
Ο κος Παγώνης δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα μας και να μας ενημερώσει  , τον ευχαριστούμε  εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που έδειξε για τους προβληματισμούς μας . 

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν στην συνάντηση οι : Γένη -Γκάνη Φανή  Πρόεδρος ΔΣ - Έφη Βαρβάρου  Αντιπρόεδρος ΔΣ - Άννα Βαρβάρου Ταμίας - Κώστας Μακρυγιάννης Μέλος του συλλόγου . 



Για το ΔΣ 



Η πρόεδρος 

Γένη -Γκάνη Φανή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου