ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ...ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Στο Δήμο ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Απαλλάσσονται οι τρίτεκνοι από τα Δημοτικά Τέλη με ετήσιο εισόδημα μέχρι 40.000. Πάνω από αυτό έχουν μείωση 50%. Απαλλάσονται από τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς με εισόδημα μέχρι 55.000. Πάνω από αυτό καταβάλουν το 60% των τροφείων. Εάν είναι και τα 3 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, τότε το 3ο παιδί είναι Δωρεάν. Στα καλλιτεχνικά τμήματα 50% έκπτωση για το 3ο παιδί. Στα αθλητικά τμήματα απαλλάσσονται από οικονομική συμμετοχή μέχρι 55.000. Πάνω από αυτό καταβάλλουν 25 ευρώ για το κάθε παιδί. Γίνονται προσλήψεις τριτέκνων σε χωριστό ποσοστό από τους πολύτεκνους.


   Στο Δήμο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Προτεραιότητα των τριτέκνων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου. Η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μείωση Δημοτικών τελών στους τρίτεκνους 50% και για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 27.600.

·               Στο Δήμο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: εγγράφονται στους Παιδικούς Σταθμούς ατελώς για εισόδημα μέχρι 15.000 ευρώ ετησίως. Έκπτωση 50% στα Δημοτικά Τέλη.

·                Στο Δήμο ΠΕΝΤΕΛΗΣ: 50% ΈΚΠΤΩΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΤΡΟΦΕΙΑ παιδικών Σταθμών, και αθλητικές δραστηριότητες.

·                 Στο Δήμο ΡΑΦΗΝΑΣ- ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 35.000 ευρώ.

·                 Στο Δήμο ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: παρέχονται Δωρεάν μαθήματα στους τρίτεκνους, στη Φιλαρμονική Λαυρίου, Φιλαρμονική Κερατέας, και Παιδική Χορωδία Λαυρίου.

·     Στο Δήμο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: απαλλάσσονται από τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς με εισόδημα μέχρι 15.000 ευρώ. Μέχρι 50.000 εισόδημα έχουν έκπτωση 50%. Στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο με 15 ευρώ τον μήνα, και στο πρόγραμμα ΄΄αθλητισμός για όλους΄΄ με 50 ευρώ για κάθε αθλητική περίοδο. Ως προς τα Δημοτικά Τέλη, Απαλλάσσονται με εισόδημα έως 21.000 ετησίως, και σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας το οίκημα να μην ξεπερνά τα 120 τμ.

·                Στο Δήμο ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ: 10% έκπτωση στους παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά των τριτέκνων. Μείωση Δημοτικών τελών 50%

·                Στο Δήμο ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Απαλλαγή τριτέκνων από τα δημοτικά τέλη με εισόδημα μέχρι 35.000 ευρώ. Πάνω από αυτό δημοτικά τέλη 50%

·                 Στο Δήμο ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ: απαλλάσσονται από τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς με οικογενειακό εισόδημα μέχρι και 30.000 ευρώ. Πάνω από αυτό το πρώτο παιδί, πληρώνει 10 ευρώ τον μήνα, και το δεύτερο 5 ευρώ τον μήνα.

·                 Στο Δήμο ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Έκπτωση 50% στα Δημοτικά τέλη. Επίσης έκπτωση στα τέλη νερού (Νέα Ερυθραία).

        Στο Δήμο ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση των παιδιών των Τριτέκνων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

    Στο Δήμο ΜΑΡΑΘΩΝΑ  μείωση των δημοτικών φόρων και τελών για την πρώτη κατοικία κατά 30% με την προυπόθεση τα τέκνα να συνοικούν με αυτούς και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό των 35.000,00Ε καθώς επίσης και το τελευταίο τέκνο της οικογένειας δεν είναι άνω των 25 χρόνων.
 
     Στο Δήμο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μείωση 50% στα δημοτικά τέλη για εισόδημα μέχρι 50.000 ευρώ. Στους παιδικούς σταθμούς 50% μείωση για την παράλληλη φοίτηση 2 παιδιών, και δωρεάν το 3ο παιδί. Μείωση 50% στα προγράμματα άθλησης του δήμου για εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ.
 
Στο Δήμο ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για εισόδημα μέχρι 35.000 ευρώ.
   
     Στο Δήμο ΙΛΙΟΥ, απαλλάσσονται από τα δίδακτρα οι τρίτεκνες οικογένειες στα επιμορφωτικά τμήματα του δήμου.
 
Στο Δήμο ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, μείωση 50% στα δημοτικά τέλη, για τρίτεκνους με ανήλικα τουλάχιστον τα 2 παιδιά, και με εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ.
 
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου