ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣΠΟ3Τ 5-10-2013 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ
(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 11522  Μακρυνίτσης 9,
              ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  ΑΘΗΝΑΙ  Τηλ.:6944161115  e-mail:pespo3t@yahoo.gr 
                                                                 Αθήνα 5-9-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΕΣΠΟ3Τ 5-10-2013
Το ΔΣ της ΠΕΣΠΟ3Τ στα πλαίσια των προσπαθειών της για την προβολή των θέσεων και προτάσεών της για το σοβαρότατο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και είναι πλέον βόμβα εκραγείσα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους με συνέπειες που τις βιώνουμε καθημερινά με τον πιο σκληρό και επώδυνο τρόπο κυρίως οι οικογένειες με πολλά παιδιά(τρία και άνω), πραγματοποίησε στην Αθήνα, στις 4-10-2013, με την συνδρομή της κας Χωριανοπούλου Μ. Δντριας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τις ακόλουθες συναντήσεις:
            -Με τον πρώην Πρωθυπουργό  και Επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και
     -Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη.


   Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα φιλικό και  εποικοδομητικό κλίμα. Συγκεκριμένα:
            Ο πρώην Πρωθυπουργός  και Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θεωρεί ότι πρέπει να πράξουμε επιτέλους κάτι για το Έθνος. Είναι πλέον αναγκαία η θεσμοθέτηση σοβαρών μέτρων για την αντιμετώπιση του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και οι γονείς με τρία τέκνα να χαρακτηριστούν πολύτεκνοι. Και προς την κατεύθυνση αυτή ήταν και η θεσμοθέτηση από πλευράς του, ως Πρωθυπουργός, της παροχής επιδόματος για το 3ο τέκνο. Το τρίτο τέκνο είναι  ο παράγοντας κλειδί για το δημογραφικό ΤΟΝΙΣΕ και συμφώνησε στην επισήμανσή μας ότι ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ είναι ο πληθυσμιακός σταθεροποιητής. .Ζήτησε να τον ενημερώνουμε για κάθε θέμα – πρόβλημα ΜΑΣ- που απαιτεί την λύση του και είναι προς την κατεύθυνση των προσπαθειών  και των στόχων μας ώστε να συμβάλει ανάλογα.
Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά μας, στον δίκαιο αγώνα μας και θα έχουμε την αμέριστη συμπαράστασή του.
            Ο Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννης Μιχελάκης μετά την ενημέρωση που του έγινε υποσχέθηκε να εξετάσει άμεσα τις προτάσεις μας. Θεωρεί ότι είναι δίκαιος ο αγώνας μας και ως Υπουργός Εσωτερικών, τον στηρίζει και συμφωνεί στην υλοποίηση της Βασικής μας προτάσεως, που δεν είναι άλλη από τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολύτεκνους. Ιδιαίτερα τόνισε την αναγκαιότητα της συνολικής αντιμετώπισή του με κατάλληλο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων Υπουργείων και την προώθηση σχετική νομοθετικής πρότασης.
            Συνημμένα στο παρόν Δελτίο περιλαμβάνονται οι προτάσεις μας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και ΦΩΤΟ από τις προαναφερόμενες συναντήσεις μας.
                                     ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου