ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ  Μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσαμε μια υπέροχη παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε η Κέλλυ Σταμουλάκη, στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

   Οι πρωταγωνιστές Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνα Χρίστου, που πλαισιώνουν τον Βασίλη Λέκκα που υποδύεται τον Φύλακα Άγγελο της μικρής Πετρίνας, η ζωντανή μουσική επι σκηνής, τα ευρηματκά σκηνικά – κοστούμια, μας  ταξίδεψαν ως την άκρη του ονείρου με τραγούδια, συγκίνηση, όμορφα μηνύματα και πολύ πολύ γέλιο.

  Οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, από τους μικρούς και μεγάλους θεατές και απέδειξαν πώς μια φορά ως την άκρη το ονείρου δεν είναι αρκετή.


Ο "Τριαντάφυλλος" με τη Δανάη ΡουμπήΗ Κέλλυ Σταμουλάκη συγγραφέας και σκηνοθέτιδα της παράστασης με την αντιπρόεδρο Άννα Βαρβάρου-Τσάλλα και την πρόεδρο Έφη Βαρβάρου-ΟικονόμουΟ "Φύλακας Άγγελος" Βασίλης Λέκκας με την πρόεδρο του συλλόγου Έφη Βαρβάρου και την Ελένη Σπύρου
Η "Πετρίνα" πρωταγωνίστρια του παραμυθιού με τα παιδιά του συλλόγου που κατενθουσιάστηκαν μαζί της.

Μάριος και Δανάη Ρουμπή με τον εκπληκτικό Βασίλη Λέκκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου